Головна » 2011 » Квітень » 13


        6 квітня 2011року Божого з благословення отця-ректора Івано-Франківської Духовної Семінарії ім. св. свящмуч. Йосафата прот. Олександра Левицького студенти-семінаристи провели розважання над Страстями Христовими у військовій частині ВВМВСУ Івано-Франківська. Присутні були офіцери та військовослужбовці даної частини. 

        Диякон ВасильІлик, префект семінарії, виголосив проповідь на тему: «Існувати – означає бути любленим. Людина як створіння, що здатне прийняти Божу любов і брати участь у спілкуванні з Ним».

        Ці роздуми були спрямовані на те, щоб присутні застановилися над важливістю Христового відкуплення у відношенні до кожної людської особи.

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 644 | Додав: Gloria | Дата: 13.04.2011 | Коментарі (0)


        У Ватикані оприлюднено попередню програму молитовних заходів з нагоди беатифікації Слуги Божого Івана Павла ІІ. Ця важлива в житті Церкви подія відбуватиметься у 5 етапів.

        1. Напередодні беатифікації, у суботу, 30 квітня 2011 р., на Чірко Массімо – залишках античного іподрому в історичному центрі Риму, о 20:30 місцевого часу розпочнеться молитовне чування, організоване Римською дієцезією, яку Слуга Божий Іван Павло ІІ очолював як Єпископ Риму. Молитву проведе кардинал Аґостіно Валліні, Вікарій Святішого Отця для Римської дієцезії, а Папа Бенедикт XVI єднатиметься з вірними за посередництвом телемосту.

        2. У неділю, 1 травня, о 10-й годині на площі Святого Петра у Ватикані Вселенський Архиєрей Бенедикт XVI очолить Службу Божу, під час якої здійснить обряд беатифікації. Префектура Папського Дому ще раз пригадує, що для участі в богослуженні не потрібно жодних квитків. Однак, доступ на площу та довколишні території контролюватиметься органами громадської безпеки.

        3. Вже 1 травня, одразу після завершен ... Читати далі »

Переглядів: 589 | Додав: Gloria | Дата: 13.04.2011 | Коментарі (0)