Головна » 2012 » Квітень » 03

    2 квітня з благословення ректора Івано-Франківської Духовної Семінарії протоієрея О. Левицького гурт "Gloria” відвідав дитячий будинок-інтернат м. Снятина та закритий дитячий будинок-інтернат у с. Залуччя з ідеї та підтримки о. Івана Загайкевича та жертводавців і волонтерів спільноти "Матері в молитві".

   Затамувавши подих, ми разом з вихованцями інтернату розважали над Страстями Господніми, що будило в душах хвилюючі переживання. Сльози на очах, щире співчуття Ісусові та Його Пресвятій Матері торкнулися серця як найстарших, так і найменших.

   Усього в інтернатах проживають більше 100 дітей, батьки яких позбавлені батьківської опіки. Дуже здивувала привітна поведінка директорів інтернатів, котрі є і опікунами і немов батьками всім діточкам. Тут все тримається в чистоті та порядку. Колектив Снятинської школи-інтернат піклується також про творчий розвиток. Діти вишивають, співають, малюють, розвивають свої здібності та особисті таланти.

   Ми ж, в свою чергу, окрім усього підготували дітям невеликий сюрприз – святковий обід, після якого була поставлена Хресна дорога.< ... Читати далі »

Переглядів: 755 | Додав: Gloria | Дата: 03.04.2012 | Коментарі (0)