Головна » 2011 » Серпень » 4 » CЕКС: Чи варто зачекати?
11:14
CЕКС: Чи варто зачекати?


  Секс… Сьогодні це слово стало звичним, особливо для молоді. Секс є практично усюди. В давнину цей термін викликав сором, а зараз він зацікавлює вже підлітка, не супроводжуючись при цьому сором’язливістю чи таким фізіологічним явищем, як почервоніння.

  Що таке секс? У біологічній сфері цим поняттям визначається стать. Ми звикли до розуміння його як статевих стосунків, які відбуваються виключно за участі двох осіб, тобто пари. Пара може утворюватися закоханими хлопцем і дівчиною, люблячими чоловіком та дружиною та просто особами різної статі для сексуального партнерства на один раз або впродовж певного періоду. Тому розуміння сексу чи статевих зносин, може бути різним. Найперше варто зазначити, що секс до шлюбу є гріхом. Отож, у першому і останньому, із вищенаведених випадках ,здається, ніби є різниця, тому що там присутнє кохання, а тут просто «молодіжна буденність» – стосунки на одну ніч. Так, незначна різниця є,а саме те, що коли молоді люди закохані, вони певним чином відчувають,так би мовити, впевненість одне в одному і не зосереджують увагу на тому, що можуть підхопити різні захворювання. Ті, які хочуть просто переспати, не можуть мати такої певності.,але ця різниця є тільки людською. Якщо ж подивитись на це «очима» християнської віри, то побачимо, що і те та інше є проти тих законів, які заповідав нам Ісус Христос. Також це є переступом шостої Божої Заповіді, в якій говориться: «Не чужолож». І кожного разу, вступаючи в статевий акт, пара все більше і більше грузне у бруді гріха, тим самим віддаляючись від Бога. 

  Сьогодні розпуста настільки розповсюдилася, настільки вкоренилася в життя багатьох, що це вже стало порядком речей! Проте, задоволення своїх похотей чи пристрастей не призведе до чогось доброго. Ніхто не застрахований,навіть використовуючи засоби контрацепції, вони не дають 100-відсоткової гарантії. Самі ж виробники, різного роду контрацептив, не дають повної застрахованості. Так само і медики говорять про ненадійність цих засобів. Тому варто утримуватись від статевих стосунків до шлюбу. Не заплямовувати свою душу гріхом, з якого важко вийти. Бо попробувавши його раз, захочеться і другий. А так буде раз, другий, який потягне за собою цілий ланцюг. Щоб такого не трапилося потрібно пам’ятати найголовніше: НАШЕ ТІЛО – ХРАМ СВЯТОГО ДУХА!!! 

  Також існує кілька практичних порад:

1. Твердо сказати «НІ», ні гріхові.
2. Уникати нудьги, спланувавши як провести час, щоб не ставити запитання: «Чим би нам зараз зайнятися?»
3. Зустрічатися групами, щоб не зробити наодинці того, про що потім можна пожаліти.
4. На перше місце поставити справжню любов, і коли твій друг говорить: «Якщо любиш мене, то».., закінчувати фразу: «то поважатимеш моє рішення й не проситимеш мене робити те, що я вважаю неправильним».
5. Залучитись підтримкою. Добре, коли є людина, яка підтримує тебе. Звичайно, найкраща підтримка – це Бог, і Він завжди дасть силу і мудрість сказати: «НІ!» 

  Важливо собі пам’ятати, що статеві стосунки - це Дар Божий людині для продовження роду. Такі стосунки не мають бути спонтанними, а повинні супроводжуватися сильним і щирим почуттям любові між закоханими. Це не має бути просто тілесне задоволення, це ж є щось вище нашого тіла, це надприродне, інтимне виявлення любові до своєї половинки. 

  Ще пам’ятаймо собі наскільки далеко ми б не відійшли від Бога, ми завжди можемо повернутися до Нього, як колись Блудний Син повернувся до свого Батька. Наш Отець небесний так любить нас, що віддає Свого Єдиного Сина на смерть, щоб Він відкупив наші гріхи. Він настільки Добрий і Милосердний, що готовий прийняти нас з усіма нашими недоліками, недосконалостями, лишень би ми прибігали до Нього з молитвами, з усім, що наболіло. Бо Він Єдиний може нам допомогти. 
Тому з сексом варто зачекати!!! А як думаєш ти???

 


Переглядів: 774 | Додав: Gloria | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: