Головна » 2012 » Лютий » 8 » Чи потрібна любов у стосунках?
21:55
Чи потрібна любов у стосунках?

Мало - бачити. Мало - розуміти.

Треба любити. Немає загадки таланту.

Є вічна загадка любові.

                                         (Г.Тютюнник)


    З чого мають починатися людські відносини? Чи має бути у них любов? Звичайно, що так. Будь-які стосунки мають будуватися на любові. Неважливо, чи ви просто знайомі, чи ви стали друзями, чи завтра ви одружитесь, важливо, щоб у вашому серці завжди була любов.  Справді, наше християнське життя має починатися з любові. Стосунки між хлопцем і дівчиною повинні будуватися виключно на любові, а згодом переростати у щось більше. Адже сам Бог сказав: «Люби свого ближнього, як себе самого».

   Як ми можем стати хорошим другом, якщо не любимо нікого, живемо тільки для себе. Ошо говорив, що дружба – це найчистіша любов. Це найвища форма любові, де нічого не вимагається, немає ніяких умов, де просто насолоджуються, даючи. Одержують теж багато, але це трапляється саме собою. Саме дружба може перерости у любов, а згодом у кохання. Саме ці почуття приносять нам щастя, а наше щастя має починатися з любові до Бога. Якщо ми навчимося любити Бога, навчимося жертвувати собою заради інших, ставити інтереси близьких на перший план – ми навчимося любити. А любов – джерело усякого життя. «Любов є визначальною ознакою людини. Без кохання людина не є людиною. Це стосується кожного, незалежно від віку чи життєвої ситуації.»

   Виникає запитання: які ж стосунки без любові ? Вони ж не матимуть сенсу? Для чого будувати дружбу, зустрічатися, чи одружуватися, якщо ви не відчуваєте нічого до цієї людини?! А якщо ця людина у вас закохана? Ви ж зробите їй дуже боляче… Думаю, не варто розбивати хорошій людині серце. В житті кожної людини знайдеться той, хто подарує щастя, подарує світло почуттів…треба бути щасливим, тому, що ніхто не знає яким швидкоплинним виявиться щастя…

    Якщо ви зараз самотні, розчаровані у коханні , і думаєте, що ніколи вас ніхто не покохає, то повірте, все зміниться, рано чи пізно Бог подарує вам ту людину, з якою ви будете на три метри вище неба…просто вірте у це…а якщо ви знайшли своє щастя, то бережіть його, пам’ятайте, Бог посилає нам тих людей, які необхідні саме нам…


Мар'яна Абрамчук

Переглядів: 2864 | Додав: Gloria | Рейтинг: 4.0/5
Всього коментарів: 1
1 Maria  
1
Погляди висловленні у статті актуальні у будь-якому випадку!Проте,загальний тон і надмірне захоплення "любов'ю" спотворює її як атрибут християнської моралі.Біблійне розуміння любові стосувалося людини без огляду на плотські прагнення чоловіка до жінки.Себто,любов до своєї половини немає жодного відношення до того,що нам каже про любов Біблія,не слід плутати "праведне з грішним".Від цього подібні погляди страждають бракованістю.Чим більше слів вживає та людина,котра прагне описати кохання,тим менше сенсу в тому,що вона каже.
Роздуми про кохання і дружбу-це різні речі.Справжня дружба-це передусім довіра,тоді як любов сліпа,твої почуття незалежать від того,яка ця людина.
Кохають брехунів,вбивць,перелюбів,тобто осіб,що виходячи з їх моральних якостей цього не заслуговують.Кохання закриває очі на те,до кого ми не байдужі.Чи може кохана людина бути другом?Якщо і так,то ця дружба рано чи пізно перетвориться на нестерпні страждання.В кінці -кінців,в такому трикутнику коханий, друг і Я -приходить кінець,адже друг який мене кохає неменуче стає перешкодую у стосунках з коханим.
"Стерпиться -злюбиться"-чи правда це?Усе залежить від обставин,намірів і характерів людей.Буває любов приходить з часом.Чи втрачає вона тоді свою первісну цінність,чи така любов менш вартісна?Очевидно,ні,адже стосунки це не лише слова: "я тебе кохаю,ти мені найдорожча,"я за тебе горою стою",стосунки-це реальна оцінка того,з ким ти плануєш своє життя.Стосунки з користі,що стали взаємними,що трансформувались у приязнь,мають шанс стати коханням,що базуватиметься на міцному матеріальному грунті!
Кохання-сліпе,але довготривалі стосунки,що будують на любові і не лише -вічні.За коханим у вогонь і в воду!Але,навіщо "згорати"чи "тонути" від кохання,можна просто отримувати задоволення,а не постійний "геморой".
Любіть тих,хто цінує вас,розуміє,береже,заставляє відчувати приємні моменти,з ким ви як за стіною,хто дає вам свободу вибору,право на щастя,як ви його розумієте!

Ім`я *:
Email *:
Код *: