Головна » 2013 » Квітень » 20 » Свято духовної пісні
10:41
Свято духовної пісні

  

   21 березня в м. Івано-Франківську відбувся концерт української духовної пісні для учнів шкіл та студентів навчальних закладів. З благословення ректора Івано-Франківської Духовної Семінарії протоієрея Олександра Левицького на цьому концерті мали змогу побувати також і учасники семінарійного гурту "Gloria” – котрі представляли Івано-Франківську Духовну Семінарію.

   Даний захід відбувався у Народному Домі в м. Івано-Франківську. Участь у концерті взяли 13 учасників, які різними музичними жанрами прославляли Господа своїм співом. Даний концерт проводився з метою поширення української духовної пісні, а також свого роду катехизації у дещо незвичний спосіб але цікавий та приємний для молоді. Усі присутні протягом концерту відчули приплив гарних емоцій, про що свідчили усмішки на устах та бурхливі оплески.

    Надіємося, що час, який юні співаки провели для прослави Всевишнього минув не дарма, та в майбутньому дасть свої плоди. А також щиро сподіваємось, що подібні концерти та заходи на прославу Бога відбуватимуться й надалі для поширення української духовної пісні та прослави нашої Церкви.

Переглядів: 1428 | Додав: Gloria | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: