Головна » 2012 » Вересень » 17 » Урочиста Академія з нагоди Дня Бога Творця в семінарії
14:14
Урочиста Академія з нагоди Дня Бога Творця в семінарії


   14 вересня у храмі Івано-Франківської Духовної Семінарії ім. свщмч. Йосафата відбулася Урочиста Академія з нагоди відзначення Дня Бога Творця, який християни різних конфесій по всьому світі святкують як день молитви та відповідальності за довкілля. Цей захід був організований Бюро УГКЦ з питань екології спільно з нашою семінарією.

   Після відправи молебня, із доповіддю виступив д-р Володимир Шеремета, керівник Бюро Києво-Галицького Верховного Архієпископства УГКЦ з питань екології. Він, передусім, зазначив, що відзначенням Дня Бога Творця Церква долучається до всесвітнього Дня молитви за довкілля. Цей день є ще однією можливістю, щоб людина усвідомила відповідальність за створений Господом світ. Пан Володимир також зазначив, що екологічну кризу не можна «лікувати» лише шляхом відшкодування завданої шкоди, а насамперед лікуванням кризи віри людини і її стосунків зі своїм Творцем.

   Наприкінці, усі присутні мали нагоду слухати чудовий концерт, який влаштував семінарійний гурт «Gloria», виконавши декілька пісень на релігійну тематику.

Переглядів: 761 | Додав: Gloria | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: