Головна » 2012 » Лютий » 14 » Зі святом закоханих...!!!!
18:01
Зі святом закоханих...!!!!

  Радо вітаємо всіх з днем закоханих, днем св. Валентина. Бажаємо в цей день відчути, що таке є справжня любов. Хочемо нагадати що любов існує, вона діє і перемінює людські серця. Навіть коли б зрушились гори і захитались пагорби, любов від того хто любить ніколи не віддалиться. Немає такої причини, яка могла б спонукати когось не любити, той хто любить дотримується своїх обіцянок і виконує своє слово. Коли ти почуваєшся слабким чи хворим, той хто любить тебе захищає, якщо хтось тебе напастує і намагається тобі зашкодити знай, що той хто любить бере цю твою турботу у свої руки. Якою є ніжність матері до своїх дітей, таким є ставлення того хто любить до тебе. Той хто любить тебе, любить тебе за твої якості і твої недоліки не заважають йому і надалі тебе любити. Коли ти спиш він оберігає твій сон, коли ти плачеш, він є твоїм утішителем. Коли ти почуваєшся самотнім він є твоїм товариством. Бажаємо кожному у своєму житті знайти таку любов, яка буде ідентичною до вище сказаного. Нехай щастить…Всіх вітаємо зі Святом..!!!!

Переглядів: 753 | Додав: Gloria | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
3 Саша  
0
Я цiлком згiдний, що це э негативною рекламою для iнших, а особливо вiд богословiв!!!

2 Swjtoslaw  
1
Слава Ісусу Христу!Написати коментар на вашому сайті мене змусило те,що неодноразово я його переглядаю .Час від часу тут насправді є статті,які я читаю.В першу чергу цікава думка майбутнього покоління- молодих богословів,оскільки це дає нам глибоке розуміння того,як молода людина сприймає світ в світлі Божого Слова.Також дуже приємно,що така молода і свідома, світобачення дівчина, звертає увагу на певну неоднозначність святкування Дня Валентина.Наш світ слід сприймати таким,яким він є,з усіма його вадами і достоїнствами. Та всюдисуща реклама вкрай негативно впливає на молоде покоління.Особливо дивує дитяче бачення дійсності молодими семінаристами.Святісь-це не товар ,яким Божий слуга може розмахувати де треба,і де ні.Але виходить так,що і молоді богослови стають невидимим слугами тих,хто виключно в інтересах збагачення овульгарює св.Валентина.
Мене тішить той факт,що є люди,що не байдужі до,здавалося б,другорядної проблеми,які здатні відстоювати правильне і моральне розуміння святих кожній людині істин.Звертаюсь до Вас,Маріє,залишайтесь небайдужою,коли інші проходять повз!

1 Maria  
2
Свято кохання-свято кожного дня для тих,хто закоханий!День св.Валентина став значною мірою комерціалізованим,звісно продавці теж люди та ми повинні розуміти,що таке огульне і масове захоплення святом має мало спільного з любовною чутттєвістю.Власні емоції ми повинні демонструвати не тоді,коли на це нам вказує календарний день,а лише так,і лише в той спосіб,що велить нам серце-завжди і постійно!
Привітання для коханих слід робити не для "галочки",це слід робити тоді коли відчуваємо в цьому необхідність та навіть коли уже і привітав,то форма і грамотність теж не завадять!Цікаво також дізнатись,хто відповідає за зміст статей і дозвіл на їх розміщення,оскільки вже вкотре стикаюся з некоректною публіцистикою.Не слід це сприймати як образу,але критично поставтесь до характеру і змісту статтей!

Ім`я *:
Email *:
Код *: