Головна » 2013 » Січень » 05


Сьогодні на будь-якому торжестві, весіллі, дні народженні, святі нікого не здивуєш наявністю алкогольних напоїв. Навіть більше, багато людей не уявляють святкування без вживання алкоголю.   Ці п’янкі напої стали невід’ємною частиною життя в наше життя та глибоко врізалися у свідомість людей. Вже змалку діти бачать своїх батьків із чаркою в руці. В їхніх очах алкоголь виглядає як привілей дорослості, до якої вони так прагнуть. Саме тому вже в ранньому віці разом із однокласниками більшість дітей смакують "доросле життя”.

Відмовитися від алкоголю не так легко. Навіть якщо ви самі не будете пити, то знайдуться "друзі”, які звинуватять вас, що ви їх "не уважаєте” і всякими способами будуть примушувати вас випити з ними. Якщо ви не можете твердо відстояти свою позицію щодо тверезого способу життя, то краще уникайте таких компаній. Нижче наведені 10 причин відмовитися від алкоголю, які можуть стати стимулом вести здоровий спосіб життя для вас особисто, а також аргументацією своєї позиції тверезості у гучних компаніях.

  1. Відмова від алкоголю допоможе зекономити кошти.
    Алкоголь коштує немалі гроші. Тому через систематичне вживання алкогольних напоїв суттєво страждає сімейний бюджет. Спочатку все починається ... Читати далі »
Переглядів: 2588 | Додав: Gloria | Дата: 05.01.2013 | Коментарі (0)