Головна » 2012 » Січень » 16 » Молодість з Христом
15:33
Молодість з Христом


   Сучасна молода людина вибирає різні шляхи до свого щастя. Одним влаштувати своє життя зручніше допомагають гроші, але слід зазначити, що вони не в змозі сказати, якою має бути мета цього життя, іншим кар’єра, слава. А тому, навіть найвидатніші успішні люди в душі визнавали свою віру в Бога. Необхідно чітко усвідомити: є Творець світу і  людини.

   Ми, будучи молодими людьми, ні в якому разі не повинні відкладати свої роздуми про Бога, виконання Його Заповідей на пізніше, десь на потім, мовляв, я ще надто молодий (молода). Саме у молодості ми робимо важливі кроки: вибираємо стан (одружуємося чи ні), вибираємо професію, плануємо майбутнє. Тому, щоб вчинити правильно, нам потрібно звернутися до Наймудрішого Порадника, якого у молитві ми називаємо „Отче наш”. Це вимагає від нас бути слухняними дітьми, тобто, приходити до церкви і звертатися зі своїми проханнями. Слід приступати до Святої Тайни Сповіді, щоб очистити свою душу від гріховного бруду і прийняти Живого Бога у Святому Причасті. Без цього ви всі разом і кожен зокрема не знайдете ні щастя, ні спокою у своєму серці.

    Ми є людьми майбутнього, отож повинні поліпшувати ситуацію, починаючи від себе і своїх друзів. Найгірше – це нічого не робити і дивитися, як той убогий світ розпадається на шматки. Повторюємо: „геть алкоголізм, куріння”, але бачимо п’янство, кричимо: „геть наркотики”, але торгуємо ними. Наше завдання – омолодити обличчя церкви, яка є матір’ю нашої віри. Христос чекає на кожного з нас, щоб нам допомогти.

    Святий апостол і євангелист Лука описав зустріч Христа з юнаком. Юнака несли мертвого в похоронній ході, цей юнак був єдиною дитиною у сім’ї. Засмучена мати почула слова від Христа: „Не плач!”. Ісус звернувся і до юнака: „Юначе, кажу тобі, встань!”. Юнак ожив, підвівся з мертвого ложа. Цей юнак – образ багатьох молодих людей, які живуть, рухаються, сидять у клубах, можливо і ходять у Церкву, але насправді, уражені гріховною отрутою, мертві для свого спасіння.

     Отож послухаймо голос Христа: „Юначе, кажу тобі, встань!”, який промовляє до нас устами проповідників....

 

Переглядів: 592 | Додав: Gloria | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: