Головна » 2012 » Жовтень » 21 » З піснею до Бога...
19:25
З піснею до Бога...

  

    14 жовтня в день празника Покрови Пресвятої Богородиці в м. Долині відбувся Перший фестиваль-конкурс української духовної сучасної пісні ім.. Кардинала Мирослава Любачівського "З піснею до Бога”. З благословення ректора Івано-Франківської Духовної Семінарії протоієрея Олександра Левицького на цьому конкурсі мали змогу побувати також і учасники семінарійного гурту "Gloria” –  Паламар Віталій та Штангрет Василь котрі представляли Івано-Франківську Духовну Семінарію.

    Даний захід відбувався у приміщенні Будинку Техніка в м. Долині. Організатором цього конкурсу є о. Вітольд Левицький. Участь у концерті взяли 52 колективи з різних куточків Західної України. Метою свята було поширення української духовної пісні, кожен з виконавців своїм виступом засвідчив свою любов до Бога-Творця. Усі присутні протягом концерту відчули приплив гарних емоцій, про що свідчили усмішки на устах та бурхливі оплески.

    Надіємося що подібні фестивалі відбуватимуться й надалі для поширення української духовної пісні та прослави нашої Церкви.

Переглядів: 1004 | Додав: Gloria | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: