Головна » 2013 » Квітень » 20

 

   16 квітня з благословення ректора ІФДС прот. Олександра Левицького та на запрошення викладача християнської етики ЗОШ № 21, за участі братів семінаристів із гурту "Gloria” відбулася годинна духовності.

   На цей захід також було запрошено майстриню, яка займається виготовленням ікон із соломи. У програмі було представлено учням духовні пісні, невеличка конференція, яку підготували старшокласники даної школи. Опісля, майстриня поділилася своїм досвідом, і представила свої роботи ікон Богородиці. На цьому заході було присутньо близько двісті учнів, які залишилися під приємними враженнями від цієї зустрічі. Ми у свою чергу дякуємо дирекції школи за запрошення, і сподіємося що це не остання наша зустріч.

Переглядів: 1604 | Додав: Gloria | Дата: 20.04.2013 | Коментарі (0)


   15 квітня з благословення ректора Івано-Франківської Духовної Семінарії протоієрея Олександра Левицького гурт "Gloria” відвідав дитячий будинок-інтернат м. Снятина та закритий дитячий будинок-інтернат у с. Залуччя з ідеї та підтримки о. Івана Загайкевича, а також жертводавців і волонтерів місцевої парафії.

   Вже під'їжджаючи до воріт першого інтернату ми побачили як діти на нас чекають, про це свідчили невимушені правдиві усмішки на устах та невимовна радість, що проявлялось у їхній поведінці. Затамувавши подих, ми разом з вихованцями інтернату розважали над Страстями Господніми, а також дарували їм духовні пісні. Це дало змогу збудити в душах діточок, а також і у всіх хто там працює хвилюючі переживання та подарувати душевний спокій. Сльози на очах, щире співчуття Ісусу та Його Пресвятій Матері торкнулися серця як найстарших так і найменших.

   В кожному з інтернатів проживають більше 10 ... Читати далі »

Переглядів: 1508 | Додав: Gloria | Дата: 20.04.2013 | Коментарі (0)

  

   21 березня в м. Івано-Франківську відбувся концерт української духовної пісні для учнів шкіл та студентів навчальних закладів. З благословення ректора Івано-Франківської Духовної Семінарії протоієрея Олександра Левицького на цьому концерті мали змогу побувати також і учасники семінарійного гурту "Gloria” – котрі представляли Івано-Франківську Духовну Семінарію.

   Даний захід відбувався у Народному Домі в м. Івано-Франківську. Участь у концерті взяли 13 учасників, які різними музичними жанрами прославляли Господа своїм співом. Даний концерт проводився з метою поширення української духовної пісні, а також свого роду катехизації у дещо незвичний спосіб але цікавий та приємний для молоді. Усі присутні протягом концерту відчули приплив гарних емоцій, про що свідчили усмішки на устах та бурхливі оплески.

... Читати далі »

Переглядів: 1439 | Додав: Gloria | Дата: 20.04.2013 | Коментарі (0)