Головна » 2012 » Квітень » 05

   3 квітня з благословення ректора Івано-Франківської Духовної Семінарії протоієрея О. Левицького гурт «Gloria» відвідав з розважаннями над страстями Христовими Вище художнє професійне училище №3 та Фізико-Технічний ліцей при Івано-Франківському Національному Технічному Університеті Нафти і Газу. Брати-семінаристи вже вкотре застановляють хлопців і дівчат, які вчаться у місцевих навчальних закладах, над тими терпіннями, які довелося пережити Христові задля нашого відкуплення та спасіння

   В очах цих молодих людей можна було побачити, що вони ніби справді старалися перенестися в той час і бути з Ісусом. Від дирекції цих закладів були висловлені щирі слова подяки семінаристам за можливість перейти тими стаціями-зупинками на Хресній Дорозі Христа Спасителя.

   В свою чергу також було звернення і до студентів про те, що цей час, який ще залишився до настання великого і світлого празника Христового Воскресіння, важливо використати для того, щоб підготувати себе не тільки ззовні а і всередині, тобто в душі, до того величного свята.  


Переглядів: 805 | Додав: Gloria | Дата: 05.04.2012 | Коментарі (0)