Головна » Архів матеріалів


         29 березня 2011 року Божого, з благословення отця-ректора Івано-Франківської Духовної Семінарії імені свящмуч. Йосафата прот. Олександра Левицького, семінарійний ансамбль «Gloria» відвідав військові частини Радіо Технічного Батальйону та Батальйону Технічного Забезпечення, щоб разом із військовослужбовцями розважати над страстями Христовими.

         На початку брат Ігор Стус звернувся до присутніх з вступним словом, а опісля почалися розважання, у яких взяло участь керівництво військової частини. Наприкінці підполковник Мухін Юрій Анатолійович звернувся до семінаристів зі словами щирої вдячності. Як він зауважив, таке дійство у них відбулося вперше, тому висловив бажання до тіснішої співпраці між військовослужбовцями і семінаристами для поглиблення капеланського служіння в лавах військ України.

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 711 | Додав: Gloria | Дата: 06.04.2011 | Коментарі (1)

       

        11 березня 2011 року Божого в храмі Івано-Франківської Духовної Семінарії розпочався цикл розважань про Страсті Христові, які проводитимуться кожної п'ятниці протягом Великого посту. Цей цикл розважань своїми піснями та роздумами розпочав і провів новостворений семінарійний ансамбль «Gloria». Після чого ректор семінарії прот. Олександр Левицький у своїй промові пригадав семінаристам керигму спасіння людини, органічною частиною якої є перемога Христа над гріхом та смертю, яка відкриває шлях до Воскресіння. А також отець-ректор подав практичні поради для втілення плодів відкуплення у наше життя.

        На завершення отець Олександр щиро подякував братам за подані короткі розважання, які вони представили вперше, та поблагословив їх на місійну працю, в якій вони нестимуть Слово Боже до людей, які хочуть співстраждати з Христом та разом з Ним Воскреснути у славі.

Переглядів: 765 | Додав: Gloria | Дата: 05.04.2011 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 18 19 20