Головна » Архів матеріалів



   Радісні очі, які дякують мамі і татові за життя. Веселий сміх, приємна усмішка, красиві оченята ... Читати далі »

Переглядів: 692 | Додав: Gloria | Дата: 14.08.2011 | Коментарі (1)

  

    У цілому світі з давніх давен триває велика боротьба між добром і злом. Все почалося з того, як частина ангелів пішли проти Бога і виявили свою гординю. Пізніше сатана через обман спокусив Адама і Єву. Але Бог через свою безмежну любов вигнав наших прародичів з Раю, щоб нам допомогти. Проте, зло на цьому не зупинилося. Воно почало поширюватися дальше: Каїн вбиває свого брата Авеля; Бог через велике зло людей спалює Содом і Гомору; Великий потоп і т.д. Причиною усіх наслідків - гріх. Гріх має велику здатність поширюватися і збільшуватися. Він завдає великої шкоди цілому людству та всьому створеному.

   „Кожний хто чинить гріх, є рабом гріха”. А кожний хто не робить добра, також є рабом гріха. Бездіяльніть тут не можлива. Це щось подібно як на останньому турі виборів президента: той хто взагалі не прийшов на голосування, автоматично віддав свій голос одному з кандидатів. У даному випадку ми віддаємо свій голос дияволу. Людина, я ... Читати далі »

Переглядів: 1087 | Додав: Gloria | Дата: 10.08.2011 | Коментарі (1)



  Секс… Сьогодні це слово стало звичним, особливо для молоді. Секс є практично усюди. В давнину цей термін викликав сором, а зараз він зацікавлює вже підлітка, не супроводжуючись при цьому сором’язливістю чи таким фізіологічним явищем, як почервоніння.

  Що таке секс? У біологічній сфері цим поняттям визначається стать. Ми звикли до розуміння його як статевих стосунків, які відбуваються виключно за участі двох осіб, тобто пари. Пара може утворюватися закоханими хлопцем і дівчиною, люблячими чоловіком та дружин ... Читати далі »
Переглядів: 776 | Додав: Gloria | Дата: 04.08.2011 | Коментарі (0)



   
Смерть є переходом від одного життя до іншого. Смерті не можливо уникнути бо такою є наша реальність після першого упадку наших прародичів у гріх. Спочатку ми народжуємося, ростем і скріплюємося. Пізніше старіємо і помираємо. Протягом цілої нашої земної мандрівки чинимо багато гріхів, за які рано чи пізно потрібно буде здати звіт. Душа, яка терпить муки очищення у чистилищі вже не може собі допомогти, тому єдиною допомогою залишаються люди котрі ще живуть на землі. Очікуючи допомоги, бідні душі моляться за людей на землі, але не всі люди поспішають з допомогою до душ у чистилищі. Душі, які перебувають у важкому терпінні з одного боку є щасливі, позаяк точно будуть у Божому Царстві, але муки що вони терплять у цей момент не прирівняти з жодними муками на землі.

    Молитви, котрі заносять до Всевишнього люди за ті душі, зменшують ... Читати далі »
Переглядів: 763 | Додав: Gloria | Дата: 02.08.2011 | Коментарі (2)


     Зараз багато людей говорять про настання кінця світу. У певних місцях навіть вивішували бігборди з датою коли він настане. Усі пророцтва завжди закінчувалися нічим. Проте людей і надалі хвилює це питання, чи він все ж настане, а якщо настане то коли? Шукаючи відповіді на це питання, слід перш за все звернутись до першого джерела, до Святого Письма. У своїх проповідях це проповідував Ісус Хр ... Читати далі »

Переглядів: 743 | Додав: Gloria | Дата: 30.07.2011 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 10 11 12 13 14 ... 19 20 »