Головна » Архів матеріалів

    Людина є створінням Божим і вона комунікативна. Люди завжди прагнули спілкуватися одне з одним, і сьогодні багато хто робить це користуючись соціальними мережами. Але що варто знати про цей винахід?

    Протягом останніх кілька десятків років людство, як і колись швидко розвивається та знаходить ще більше нових можливостей для покращення свого комфорту у житті. Це особливо проявляється у спілкуванні людей. Розмова віч-на-віч та листи існують від початку, коли існують люди. При розмові віч-на-віч ви можете вираз обличчя і жести співрозмовника та вловлювати тон його голосу. Але є недолік, обидва співрозмовники мають зустрітися.

     ... Читати далі »

Переглядів: 1426 | Додав: Gloria | Дата: 24.04.2012 | Коментарі (0)

Христос Воскрес!

        Прийміть найщиріші вітання з Великим Днем Світлого Христового Воскресіння!

У житті кожного християнина Великдень - свято особливо шановане та величне. І не тільки тому, що приходить воно з утвердженням справжньої, квітучої та теплої весни, але й тому, що є символом перемоги життя над смертю, добра над злом, світла над пітьмою, віри - над безнадією.

        Великодні дні зазвичай спонукають усіх віруючих по-новому побачити й відчути себе в світі, оцінити чистоту своїх помислів, бажань та вчинків, а ще - бути добрішими, милосерднішими, терплячішими, благороднішими один до одного. Звісно, ці прості вимоги до кожного християнина - дуже мізерні в порівнянні з тією пожертвою, яку поніс Спаситель Ісус Христос заради порятунку людства від гріхів. Але, як переконує Святе Письмо, будь-яка добра справа, зроблена ... Читати далі »

Переглядів: 686 | Додав: Gloria | Дата: 14.04.2012 | Коментарі (0)

   3 квітня з благословення ректора Івано-Франківської Духовної Семінарії протоієрея О. Левицького гурт «Gloria» відвідав з розважаннями над страстями Христовими Вище художнє професійне училище №3 та Фізико-Технічний ліцей при Івано-Франківському Національному Технічному Університеті Нафти і Газу. Брати-семінаристи вже вкотре застановляють хлопців і дівчат, які вчаться у місцевих навчальних закладах, над тими терпіннями, які довелося пережити Христові задля нашого відкуплення та спасіння

   В очах цих молодих людей можна було побачити, що вони ніби справді старалися перенестися в той час і бути з Ісусом. Від дирекції цих закладів були висловлені щирі слова подяки семінаристам за можливість перейти тими стаціями-зупинками на Хресній Дорозі Христа Спасителя.

   В свою чергу також було звернення і до студентів про те, що цей час, який ще залишився до настання великого і світлого празника Христового Воскресіння, важливо використати для того, щоб підготувати себе не тільки ззовні а і всередині, тобто в душі, до того величного свята.  


Переглядів: 808 | Додав: Gloria | Дата: 05.04.2012 | Коментарі (0)

    2 квітня з благословення ректора Івано-Франківської Духовної Семінарії протоієрея О. Левицького гурт "Gloria” відвідав дитячий будинок-інтернат м. Снятина та закритий дитячий будинок-інтернат у с. Залуччя з ідеї та підтримки о. Івана Загайкевича та жертводавців і волонтерів спільноти "Матері в молитві".

   Затамувавши подих, ми разом з вихованцями інтернату розважали над Страстями Господніми, що будило в душах хвилюючі переживання. Сльози на очах, щире співчуття Ісусові та Його Пресвятій Матері торкнулися серця як найстарших, так і найменших.

   Усього в інтернатах проживають більше 100 дітей, батьки яких позбавлені батьківської опіки. Дуже здивувала привітна поведінка директорів інтернатів, котрі є і опікунами і немов батьками всім діточкам. Тут все тримається в чистоті та порядку. Колектив Снятинської школи-інтернат піклується також про творчий розвиток. Діти вишивають, співають, малюють, розвивають свої здібності та особисті таланти.

   Ми ж, в свою чергу, окрім усього підготували дітям невеликий сюрприз – святковий обід, після якого була поставлена Хресна дорога.< ... Читати далі »

Переглядів: 760 | Додав: Gloria | Дата: 03.04.2012 | Коментарі (0)

    29 березня з благословення ректора Івано-Франківської Духовної Семінарії протоієрея О. Левицького гурт "Gloria” відвідав Медичну Академію м. Івано-Франківська. Студенти цього закладу мали змогу почерпнути багато корисного з духовних розважань Хресної дороги.

   Такі розважання викликали особливі роздуми та почуття можна було помітити, що ніхто зі студентів не залишився байдужими після молитви семінаристів, які старалися показати останні дні земного життя Христа. Слід зауважити, що розважання над Страстями Господніми були представлені вперше для студентів Медичної Академії.

   Дякуємо дирекції Академії та о. Івану Загайкевичу за запрошення, а студентам бажаємо зберегти щиру віру у серцях і зрозуміти ту любов, що Господь показав за нас на хресті.

Переглядів: 648 | Додав: Gloria | Дата: 31.03.2012 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6 ... 19 20 »